Producten

Aroma hanger met amethist en roosje

 8,95

Aroma hanger met ketting waar je een druppeltje olie op de lavasteen kraal kan doen en met een amethist kraal.

Beschrijving

Lavasteen kralen zijn geschikt om essentiële olie vast te houden en zijn dus zeer geschikt voor aroma therapie met essentiële oliën. Druppel de etherische olie op de lavasteentjes voor een optimale therapeutische werking.

Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. Lavasteen voert ook de overtollige energie af en werkt aardend en vergroot zo je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht. Het kan je helpen in je proces om eerlijk naar jezelf te zijn over gedrag dat schadelijk voor je kan zijn en geeft inzicht in emotionele processen. De steen bevordert de intuïtie, spirituele groei en inzichten. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

De combinatie met een druppeltje olie zoals lavendel werkt dan extra sterk.