Luisterkind methode

Wat is de Luisterkind Methode?
De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont, en zij heeft hier ook meerdere boeken over geschreven.

Met de Luisterkind methode word er een verbinding gemaakt in de energie met jou of je kind zodat er open en zonder (voor)oordeel naar een thema, problemen of moeilijkheden gekeken kan worden.

Wat doe ik tijdens een afstemming?
Het liefst werk ik met een foto waar de ogen goed zichtbaar zijn en waar jij of je kind alleen op staat. Ik ga me afstemmen en krijg een beeld of gevoel door. Soms abstract en soms schilderachtig mooi. Soms voel ik de rust en soms voelt het als een achtbaan van emoties. Soms is dat een heel duidelijk verhaal en soms zie je de kwartjes wat langzamer vallen. Maar dat is wat jij of je kind me wil laten zien om bij dat thema te komen. Samen kunnen we, indien van toepassing, op zoek naar de dieper liggende oorzaak. Tegelijkertijd schrijf ik alles op zodat je later kan meelezen wat er allemaal gebeurt tijdens de afstemming.

Een afstemming voor kinderen
Veel kinderen hebben hun pad al heel duidelijk voor ogen en hebben al een hoger bewustzijn. Maar kinderen kunnen soms vanuit hun onmacht gedrag vertonen waar ouders hun vraagtekens bij hebben. Dit gevoel van onmacht kan zich uitten in bijvoorbeeld bedplassen, een energie uitstralen waardoor ze gepest kunnen worden, of zich terugtrekken of juist overactief worden om op die manier hun les te leren van reacties en reflecties.

Als ouder kan het soms echt frustrerend zijn omdat ze niet de vinger kunnen leggen op de oorzaak van het gedrag en de kinderen zijn nog niet mondig genoeg om uit te leggen wat ze nodig hebben. Dan kan een Luisterkind afstemming uitkomst bieden.

Ook oude aannames en verwachtingspatronen kunnen soms als elastieken de groei belemmeren en daarom is het belangrijk om kinderen vanuit hun eigen basis te laten groeien en in hun kracht te laten komen en zijn en ze te respecteren zoals ze zijn.
Zo is het voor het ene kind fijn om ingekaderde activiteiten aan te bieden en voor de ander is het juist nodig om meer keuze vrijheid aan te bieden.

Ik neem de vragen van de ouders mee in het contact maar het kind bepaalt wat er van belang is dat daar een antwoord op komt. Ik ga mee in het verhaal van het kind en het belang van het kind staat bij de Luisterkind Methode voorop.
Bij kinderen kunnen oorzaken van sommige problemen of thema’s uit een vorig leven komen en dan gaan we ook samen kijken naar dat leven en daar de oplossing bewerkstelligen.
Uiteraard word er ook inzet van de ouders verwacht om het tij te keren en kan er een flinke spiegel voorgehouden worden.

Ik doe alleen afstemmingen met toestemming van de ouder(s) maar als het kind ouder is dan 10 jaar moet het kind ook toestemming geven.

Luisterkind afstemming voor volwassenen
Een afstemming kan uiteraard ook voor volwassenen gemaakt worden. Samen kijken we naar de oorzaken van problemen en wat we kunnen veranderen. Oorzaken kunnen ook in een vorig leven zijn waarvan je nog een stuk energie, bijvoorbeeld een illusie van toen of een auralifter bij je draagt. Na een afstemming kunnen een aantal dingen duidelijker worden en krijg je wat inzichten. Of merk je soms onverwachts dat je anders op dingen en gebeurtenissen gaat reageren of niet meer zo emotioneel reageert.

Omdat alles via de energie en telepathisch gebeurt, is het dus ook niet nodig om in mijn praktijk te komen. Het is ook niet nodig om een tijdstip af te spreken voor de afstemming. Het verdere contact gaat via de mail. Ik werk de hele afstemming uit tot een leesbaar geheel met tips.

Als u een afstemming wilt kunt u een mailtje sturen naar info@verbindmetvreugde.nl en dan stuur ik je meer informatie en de voorwaarden terug. Lees deze informatie goed door!

Een afstemming kost €40,- en binnen 2 weken na ontvangst van alle gegevens krijgt u de afstemming via de mail binnen.