Transformatie naar Aquarius energie en regressie

De Shafierha energie (Aquarius energie) heeft een zeer hoge trilling waarin een hoog bewustzijn is opgenomen. Het is een liefdesenergie van eenheid, gelijkheid en verbindingen. Ook zet deze energie je in je kracht en zelfliefde.

De meesten van ons zijn geboren in het vissentijdperk en is de aura nog afgestemd op deze energie en daardoor te smal om deze krachtige energie goed door te laten stromen. Gevolg is dat de nieuwe energie gaat duwen en aangezien ieder mens blokkades in de aura heeft kan dat voor veel mensen lichamelijke en geestelijke problemen geven. Je persoonlijke ontwikkeling blijft wat hangen en je loopt steeds maar tegen de zelfde problemen op, het stroomt niet meer.

Maar het is nu mogelijk om de frequenties van je aura te laten verhogen door je chakra’s aan te passen en te transformeren. Zo komt deze nieuwe energie volledig tot zijn recht en kan jij loskomen van het vissentijdperk.

Hoewel de aarde al in het nieuwe tijdperk is, wordt je aura niet automatisch aangepast. Daar moet je zelf bewust voor kiezen. Door de transformatie verdwijnt een groot deel van de blokkades vanzelf. Een aantal blokkades, vaak uit vorige levens, verdwijnen echter niet vanzelf. Dit komt omdat deze blokkades vaak een rode draad in allerlei levens zijn geweest.

Met behulp van nieuwe regressies, vanuit het hart en helemaal afgestemd op de nieuwe mogelijkheden van deze tijd, ga je terug naar de oorsprong van je problemen. Zo kun je op een eenvoudige en snelle manier los komen, zonder dat je lang in emoties blijft hangen. Je krijgt simpelweg de informatie door in jouw taal, in beeld of woorden.

Kinderen die geboren zijn vanaf 2000 hoeven niet meer getransformeerd te worden, zij zijn immers in het nieuwe tijdperk geboren waardoor hun chakra’s al zijn aangepast aan de nieuwe energie. Kinderen kunnen direct behandeld worden. Dit kan rechtstreeks of via de (getransformeerde) ouder

Er kunnen maximaal 2 chakra’s per sessie behandeld worden omdat het lichaam niet meer aankan. Er zijn dus minimaal 4 afspraken nodig om de transformatie compleet te maken. Het is ook mogelijk om 1 chakra per keer te behandelen, maar het geheel moet wel binnen 49 dagen afgerond zijn. Na de transformatie van je hartchakra word al een regressie gedaan en na afloop weer een.

De chakra’s kunnen alleen omgezet worden door een handoplegging van 7 minuten.

Het is een traject van 4 of 7 sessies, afhankelijk of je 1 of 2 chakra’s per keer laat doen. Het totale traject kost:

 

Na de transformatie van je chakra’s kan er begonnen worden met een regressie. Deze nieuwe vorm van regressie gaat heel snel, ik leg mijn hand op jouw hartchakra en al snel kom je in een staat van een lichte ontspanning (alpha staat) en dichterbij je gevoel en je onderbewuste.
Van daaruit gaan we kijken naar de allereerste oorzaak van je thema’s en pijnpunten. Zo kunnen er stukken opgeruimd worden uit je ziel, geest en lichaam. Je kan dan denken aan:
★ opruimen van blokkades uit dit en vorige levens
★ je lichaam reinigen en ontlasten van invloeden van contrastvloeistof, medicatie, stoffen die niet van nature in je lichaam horen, bacteriën, virussen en inentingen
★ straling en verzuring uit je lichaam halen
★ opruimen van energetische banden na bloedtransfusie of orgaantransplantatie
★ opruimen en doorbreken van (familie) karma, angst en traumatische ervaringen
★ opruimen van illusies, contracten en doorbreken van belaste energetische koorden met anderen
★ bagage van je kind opruimen zodat ze lichter door het leven kunnen gaan
★ er kan worden gekeken naar wat je doel is hier, waarom je je ouders hebt uitgekozen.
Zoals je ziet word er door de nieuwe aquarius energie veel zichtbaar in het bewustzijn.