Shamballa MDH / Reiki

Shambhala betekent ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ en is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.

Shamballa is de moderne variant van Reiki maar door haar hoge frequentie werkt het veel krachtiger en sneller dan de traditionele Reiki. Je kan Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shamballa met een 50 Watt lamp en werkt door tot de 10e dimensie. MDH staat dan ook voor Multi Dimensional Healing.

Je kan lekker liggen op de behandeltafel of zitten op een stoel en genieten van de gekanaliseerde Universele energieën die je lichaam een opknapbeurt geven, een kadootje voor jezelf dus. Het werkt helend bij pijn, vermoeidheid, stress, angst of verdriet. Zo word bijvoorbeeld met Brain Balancing balans gebracht in de energie tussen de twee hersenhelften en kan worden ingezet bij hoofdpijn of stress.

De energie stroomt door mijn handen naar jouw lichaam en zorgt dat de weer vrij door jouw systeem kan stromen en maakt blokkades los. Je kan warmte of een tinteling ervaren. Ieder mens heeft zijn eigen proces en dit kan worden geactiveerd met de Shamballa energie. Shambala werkt door meerdere lagen in je bewustzijns veld en is geheel intuïtief dus stroomt de energie altijd naar de juiste plaatsen toe.

Shambhalla is ontstaan omdat met de komst van het aquarius tijdperk de energie op aarde flink is veranderd. We ontwikkelen ons in een sneller tempo op persoonlijk, maatschappelijk en spirituele vlakken. We worden steeds individueler en komen meer in onze eigen kracht.

Naast een Shamballa behandeling kan je ook nog ingewijd worden zodat je zelf ook healingen en inwijdingen kan doorgeven. Iedereen kan worden ingewijd, je hebt geen speciale gaven of capaciteiten nodig om Shambhala te praktiseren. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je hoeft er alleen maar voor open te staan. Er zijn vier graden van inwijding in Shambhalla. De verworven Shamballa graad is ook een graad in het Reiki, een Shamballa Master is dus ook een Reiki Master.

De 1e Graad
Je kunt jezelf en anderen genezen op een directe manier door handoplegging. De genezing neemt ongeveer 5 minuten tijd in beslag. Je legt gewoon je handen op de plek waar je voelt dat nodig is, en zelfs al heb je ze niet op de ‘juiste’ plek, de energie zal stromen waar ze het hardste nodig is.

De 2e Graad
Deze graad staat je toe om op afstand mentale genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Je spreekt de symbolen uit, je denkt aan je doel en je laat de Shambhalla-energie vloeien.

De 3e Graad
De derde graad omvat meer symbolen dan de tweede en staat je toe om te beginnen met inwijdingen voor de eerste graad.

De 4e Graad
De vierde graad is de Mastergraad. Een Shambhalla Master ontvangt een totaal van 352 symbolen wanneer hij/zij is ingewijd in deze graad.
In deze graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau en ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor alle vier de graden in Shambhalla.

Tussen de inwijdingen moet een maand zitten, in ieder geval 1x volle maan.

Inwijdingen kosten €77 per graad.

In de maanden oktober en november zijn de behandelingen in de aanbieding voor slechts 15 euro per behandeling van ca 30 – 45 minuten.

 

 

Bewaren

Bewaren