Mijn naam is Irène Sniekers en ben moeder van een dochtertje.

De afgelopen jaren heb ik vele cursussen en workshops gevolgd waardoor ik steeds weer een stukje van mezelf leerde kennen. Door de verschillende methoden kwam ik laagje voor laagje dichter bij de kern. En wat ik ontdekte was een enorme wijsheid van het Zelf en de kennis van het lichaam en de informatie waarmee we omringd zijn. En de processen waar je doorheen gaat blijven me boeien. Het was echt een ontdekkingstocht.

Zo heb ik de volgende opleidingen gedaan: Soul Body Fusion, Trance Healing (1,2 en 3), Paramedisch en Psychosociaal Mediumschap, Luisterkindwerker, Touch of Matrix, Shambala MDH en Chakra transformatie (Aquariusenergie) met Regressie.

Mijn adres is
Ausemsstraat 37
6665DL Driel
Tel. 06-45444739
info@verbindmetvreugde.nl

 

[contact-form-7 id=”378″ title=”Contactformulier 1″]