Touch of Matrix

Update 1 september 2020.
Officieel geen TOM therapeut meer miv 1-9-2020. Voor meer informatie of andere therapeuten ga naar www.touchofmatrix.nl

Touch of Matrix is een energetische methode waarbij jouw zelfhelend vermogen word geactiveerd. Touch of Matrix is grotendeels gebaseerd op de kwantumfysica die ervan uitgaat dat alles is opgebouwd uit licht en informatie en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is door een energieveld, het morfogenetische veld. Zo kunnen we met Touch of Matrix energie in jouw systeem herprogrammeren en optimaliseren en blokkades opruimen. Als je nagaat dat een fysieke klacht het gevolg kan zijn van een mentale of emotionele klacht en een mentale of emotionele klacht kan het gevolg zijn van een fysieke klacht, kan je je voorstellen dat als je de oorsprong van een klacht anders programmeert, je ook het gevolg anders gaat ervaren. Met Touch of Matrix worden oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties vervangen door nieuwe en positieve informatie. Omdat jouw systeem precies weet waar de oorsprong ligt, kan je ook aan een blokkade of thema werken zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Als jij niet meer wilt graven naar de oorzaak van klachten is Touch of Matrix uitermate geschikt voor jou!

“Jij bent zelf de beste therapeut

Hoe werkt een Touch of Matrix behandeling?
We formuleren samen de intentie wat je graag wilt. Vervolgens leg ik mijn handen op je schouders en maak ik via mijn Ware Ik verbinding met jouw Ware Ik en het morfogenetisch veld. Als de verbinding goed is, kom je in beweging en de meest natuurlijke beweging is naar achteren. Je lichaam kan ook als pendel gebruikt worden om te kijken of er ergens een blokkade zit. De energie van je problemen of klachten komt in beweging en beweging leidt altijd tot een verandering. Met die beweging gaat jouw systeem aan het werk. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het laten gebeuren. Je verstand mag even uitgeschakeld worden zodat de Leegte kan binnenstromen en het werk kan doen. Zo kan het tweede deel van de behandeling beginnen waarbij je in “proces” kan gaan en je lichaam kan gaan bewegen of juist heel rustig word en waar je leeg en rustig in je hoofd kan worden. Het tweede deel van de behandeling vind meestal op de grond plaats, maar er is ook een behandeltafel of een stoel aanwezig als je dat prettiger vind.

Voor welke klachten / thema’s?

Fysieke thema’s
Nekklachten, rugklachten, gewrichtsklachten, schouderklachten, migraine, darmklachten, spijsverteringsklachten, hormonale onbalans, eczeem.

Emotionele thema’
Angsten, stress, depressie, gebrek aan zelfliefde, moeite met loslaten, verwerken van emoties, problemen met aarden, boosheid.

Mentale thema’s
Belemmerende overtuigingen en illusies, twijfels over jezelf, moeite met grenzen aan te geven, aannames uit je jeugd, overtuigingen over hoe je zou moeten zijn volgens “het plaatje”.

Spirituele thema’s
Onbewuste stukken die nog afstammen uit vorige levens, loslaten en opschonen van belaste verbindingen met familie of belemmerende relaties.

Kosten behandeling
Een behandeling kost €50,- voor ca 1,5 uur.

Er word uitgegaan van 3 behandelingen, tussen de 1e en de 2e behandeling zit 1 week en tussen de 2e en de 3e week zitten 2 weken. Bij de 1e sessie komt er al een hoop in beweging en oude programma’s worden losgelaten. Bij de volgende behandeling komen we bij de volgende laag, je kan het zien als een ui die afgepeld word.

Je systeem kan meer dan je denkt,
maar minder als je denkt

Voor meer informatie of afspraak: info@verbindmetvreugde.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren